Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΚΟΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ



Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην “ΣΤΟΑ” στον Βαρνάβα πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιώργου Κόλλια, υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου με το ψηφοδέλτιο “ΑΤΤΙΚΗ” του Γιάννη Σγουρού.
Το κλίμα ήταν θερμό και ο Γιώργος Κόλλιας επέλεξε αντί να πραγματοποιήσει μια “κλασσική” προεκλογική ομιλία, να κάνει έναν ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, απαντώντας στα ερωτήματά τους και συζητώντας μαζί τους για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Δεν έχει νόημα να σας "πείσω" για το ποιός είμαι. Με ξέρετε καλά με τα θετικά μου, τα αρνητικά μου, τις επιτυχίες μου, τις αποτυχίες μου. Σημασία έχει να κουβεντιάσουμε για το αύριο του τόπου μας".
Παρούσα ήταν η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρυσάνθη Κισκήρα, η οποία, στον χαιρετισμό της, ανέλυσε το νόημα της ψήφου στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και τοποθέτησε την συζήτηση στην σωστή της βάση, που είναι η εκλογή των ικανών να αντιμετωπίσουν τα τεράστια προβλήματα. Ξεκαθάρισε ότι για τον συνδυασμό “ΑΤΤΙΚΗ” αντίπαλος είναι μόνο τα προβλήματα της Περιφέρειας και κάλεσε του πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές, στέλνοντας το μήνυμα ότι στηρίζουν τον νέο θεσμό και επιλέγουν τους ικανούς και αποτελεσματικούς υποψηφίους, που έχουν δώσει “δείγματα γραφής” στην πορεία τους.
Στην συγκέντρωση ήταν παρών και ο Βαρναβιώτης υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Νίκος Αναστασίου, ο οποίος δήλωσε την στήριξή του στον Γιώργο Κόλλια ζητώντας από τους πολίτες να θέσουν ως κριτήριό τους όχι την επιλογή των αρεστών, αλλά των αρίστων.
Αρκετοί υποψήφιοι των δημοτικών συνδυασμών του νέου Δήμου Μαραθώνα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση κι ανάμεσά τους οι: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΑΥΓΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΙΜΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΠΙΡΣΙΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΕΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ενώ πριν την έναρξη της εκδήλωσης το παρών έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα ΝΙΚΟΣ ΙΩΝΑΣ.
Ο Γιώργος Κόλλιας κατά την τοποθέτησή του ευχαρίστησε όλους τους παρόντες λέγοντας ότι η παρουσία τους αποτελεί στήριξη στο αγώνα του. Παράλληλα ευχαρίστησε και τους παλιούς του συνεργάτες που μαζί συμπορεύτηκαν από το 1994 στην Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση.
Μέσα από μια “από καρδιάς” ομιλία, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν κατήλθε υποψήφιος στις Εκλογές με κάποιον από τους συνδυασμούς του Δήμου Μαραθώνα, παρά την “απαίτηση” των συμπολιτών του, λέγοντας ότι αφού δεν προχώρησε η δημοτική παράταξη με την οποία είχε συνεργαστεί, ήταν ζήτημα προσωπικής αξιοπρέπειας να τηρήσει ουδέτερη στάση στην συνέχεια.
Εξήγησε ότι η επιλογή του να συνεργαστεί με τον Γιάννη Σγουρό οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για έναν επιτυχημένο Νομάρχη και αποτελεί εγγύηση για το σωστό ξεκίνημα της νέας Περιφέρειας,
Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Απόδειξη ότι το κριτήριο μου για την συνεργασία με τον Γ. Σγουρό δεν ήταν το κομματικό χρίσμα ή η “καρέκλα”, είναι το γεγονός ότι το μικρό διάστημα που ασχολήθηκα με τις τοπικές εκλογές επέλεξα να συνεργαστώ με ένα υποψήφιο που ούτε το κομματικό χρίσμα είχε, ούτε εγγυόταν καμία “καρέκλα” εξουσίας.”
Δήλωσε ότι, όπως ασυμβίβαστα, χωρίς εξαρτήσεις (κομματικές ή άλλες), με πνεύμα συνεργασίας ακόμη και με αντιπάλους για τα συμφέροντα του τόπου αγωνίστηκε όλα τα χρόνια, έτσι θα αγωνιστεί και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εφ΄ όσον εκλεγεί.
Στην συνέχεια ακολούθησε ένας πολύωρος δημιουργικός διάλογος με τους πολίτες να θέτουν ερωτήματα και να δίνονται απαντήσεις για πολλά ζητήματα είτε αυτά αφορούσαν τοπικά προβλήματα, είτε τα νέα δεδομένα που έφερε η Διοικητική Μεταρρύθμιση.
Η απάντηση του Γιώργου Κόλλια στο ερώτημα που τέθηκε “γιατί υποψήφιος με τον Σγουρό που λέει ότι θα γίνει ο ΧΥΤΑ” ήταν ότι οι μάχες δίνονται σε κάθε πεδίο, αλλά θα είναι χρήσιμο να δίνονται και “από μέσα” στα κέντρα λήψης των αποφάσεων κι ακόμη ότι επιδιώκει να είναι ο “ιμάντας” που θα μεταφέρει τις απόψεις και τις θέσεις της περιοχής στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Κλείνοντας ο Γιώργος Κόλλιας τόνισε στους συμπολίτες του ότι θα παραμείνει αυτός που τόσα χρόνια ξέρουν: ένας έντιμος αγωνιστής και υπηρέτης του τόπου του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΕΔΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ)

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ (ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Η ΧΡΥΣΝΑΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ)

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου