Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αγαπητή Συμπολίτισσα,
Αγαπητέ Συμπολίτη της Ανατ. Αττικής
         
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, από τα βάθη της ψυχής μου, για την τιμή που μου κάνατε, εκδηλώνοντας την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη 2010.
Αυτή η εμπιστοσύνη σας, με επιφορτίζει με μια  τεράστια ευθύνη. Την ευθύνη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να αγωνιστώ για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει τόσο ο τόπος μας, όσο και –ευρύτερα- ο νέος Δήμος Μαραθώνα, αλλά και όλη η Ανατολική Αττική.
Είτε εκλεγώ, είτε όχι, γνωρίζετε πολύ καλά, ότι δεν θα πάψω να αγωνίζομαι για τον τόπο, όπως κάνω χρόνια τώρα. Όμως είναι σίγουρο ότι αν, με την δική σας στήριξη, βρίσκομαι μέσα στα κέντρα των αποφάσεων, αυτός ο αγώνας έχει καλύτερες προϋποθέσεις να είναι αποτελεσματικός.
Σας καλώ λοιπόν αυτόν τον ωραίο αγώνα που ξεκινήσαμε μαζί την προηγούμενη Κυριακή να τον συνεχίσουμε και να τον ολοκληρώσουμε την επόμενη Κυριακή 14 Νοέμβρη 2010.
Είναι σημαντικό να πάμε πάλι στην κάλπη και να στηρίξουμε και πάλι τον συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ» του Γιάννη Σγουρού, γιατί μόνο αν εκλεγεί αυτός ο συνδυασμός θα υπάρξει η δυνατότητα ο Βαρνάβας και ο νέος Δήμος Μαραθώνα να έχει εκπρόσωπο στο νέο θεσμό της Περιφέρειας, με ότι θετικό σημαίνει αυτό.

Αγαπητή Συμπολίτισσα, Αγαπητέ Συμπολίτη της Ανατ. Αττικής
          Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που έχετε ως πολίτες από την Κυβερνητική πολιτική. Προβλήματα τα οποία υφίσταμαι κι εγώ. Όμως αυτές οι εκλογές δεν αφορούν την κυβερνητική πολιτική, αλλά την τοπική αυτοδιοίκηση. Το όποιο «μήνυμα» στάλθηκε την πρώτη Κυριακή. Τώρα κρίνεται το ποιος μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των τοπικών κοινωνιών, το ποιος μπορεί να δώσει μια αναπτυξιακή προοπτική στους νέους Δήμους, το ποιος μπορεί να λύσει προβλήματα. Αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο.
          Η αποχή σας από τις εκλογές δίνει την δυνατότητα σε κάποιους άλλους να αποφασίζουν για σας, χωρίς εσάς. Όχι λοιπόν στην αποχή, ναι στην συμμετοχή, γιατί δεν χαρίζουμε σε κανέναν το δικαίωμα της ψήφου, που κατακτήθηκε με αγώνες.

Γιώργος Κόλλιας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Ανατολικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου