Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

   Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου τους 2.970 συμπολίτες μου της Ανατολικής Αττικής, οι οποίοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, στις Περιφερειακές Εκλογές του 2010.
   Σ΄ αυτές τις εκλογές πάλεψα χωρίς μηχανισμούς, χωρίς την στήριξη βουλευτών, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς πολυέξοδη προπαγάνδα, με την στήριξη μόνο φίλων και ανθρώπων που με εκτιμούν και τους εκτιμώ. Ήταν ένας καθαρός αγώνας. Κι έτσι καθαρά και τίμια θα συνεχίσω, γιατί πιστεύω ότι επιτέλους πρέπει να πάψουν οι μηχανισμοί να διαμορφώνουν τα αποτελέσματα των εκλογών, αντί για τους πολίτες. Πρέπει να πάψουν να αποφασίζουν άλλοι για μας, χωρίς εμάς.
   Η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, με επιφορτίζει με την ευθύνη να συνεχίσω να αγωνίζομαι, με μεγαλύτερη ένταση, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ανατολικής Αττικής, τα οποία και πολλά είναι και μεγάλα.
   Δεσμεύομαι απέναντι σ΄ αυτούς που με τίμησαν, αλλά και σε όλους τους άλλους πολίτες ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε διεκδίκηση που θα αποβλέπει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην ανάπτυξη.
   Σε στενή συνεργασία με τους αιρετούς της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, τους μαζικούς φορείς και της οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, θα παλέψω για την Ανατολική Αττική που αγαπάμε, για την Ανατολική Αττική που μας αξίζει.
Γιώργος Κόλλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου